Home

 • Van 1 september tot en met 31 oktober kun je je inschrijven voor Kern met Pit 2018.  Met de wedstrijd worden bewonersgroepen uitgedaagd om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd. Lukt het om het project binnen een jaar af te ronden, dan ontvangt het project duizend euro.

  lees meer
 • 17-jarigen mogen na het behalen van hun rijbewijs onder begeleiding van een coach de weg op. Bent u of wordt u coach van uw 17-jarige zoon of dochter? Dan bent u van harte welkom op de SVB-training Coach2toDrive op woensdag 27 september 2017.

  lees meer
 • Volgens de statuten van de stichting “Johannes Henricus Regenbogenleen”, gevestigd te Boazum, kan in beperkte mate een aanvullende jaarlijkse toelage worden verleend aan onbemiddelde studenten die een opleiding volgen voor arts of apotheker. Er wordt voorrang gegeven aan hen die van Friese afkomst zijn.

  lees meer
 • De weg tussen Wommels en Easterein is afgesloten voor alle verkeer vanaf maandag 28 augustus tot en met vrijdag 8 september in verband met grootschalig asfaltonderhoud.

  lees meer
 • Tijdens de vakantieperiode is er minimale bezetting in het gemeentehuis. Hierdoor kan het voor komen, dat de medewerker die u wilt spreken niet aanwezig is. Wij raden u daarom aan om vooraf een afspraak te maken of om uw vraag te stellen via het algemene e-mailadres: info@littenseradiel.nl.

  lees meer
 • Van dinsdag 25 juli tot en met dinsdag 29 augustus is er geen inloopspreekuur van de wijkagent in het gemeentehuis in Wommels. Het eerste inloopspreekuur na de vakantieperiode is op dinsdag 5 september 2017 van 16.30 tot 17.30 uur.

  lees meer
 • Op zaterdag 23 september is weer de nationale Burendag; een initiatief van Douwe Egberts en het Oranjefonds. Burendag is een dag waarop buren gezellig samen komen en iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt.

  lees meer
 • Hoe zorg je ervoor dat groente-, fruit- en keukenafval (gft) ook écht in de Biobak verdwijnt? Door het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u! Daarom heeft Omrin, samen met gemeenten en de industrie, een uniek Biobakje ontwikkeld van 100% ‘gerecycled’ kunststof uit de Sortibak (grijze container).

  lees meer
 • Vanaf 3 augustus 2017 exposeert Sita Geerling in het gemeentehuis in Wommels. Haar expressieve schilderijen van landschappen en modellen zijn te bekijken tot en met 31 oktober 2017. Het is de eennalaatste expostie op het gemeentehuis.

  lees meer
 • In de periode van 31 juli tot en met 27 augustus zijn er geen welstandsvergaderingen in het gemeentehuis in Wommels. De bouwplannen worden in deze periode ter beoordeling naar Hûs en Hiem gestuurd.

  lees meer